Uroksen kastroinnin jälkeinen lirauttelu/tiputtelu

Tänne kaikki kysymykset ja jutut missä ei käsitellä jotain tiettyä ongelmaa.
Mä en kestä tätä rakkia,naapurit vihaa mun koiraa,lenkillä tuli ääliö omistaja vastaan,miten koulutan mieheni ja sukulaiset ym....
Onko koirani sairas,koirani söi sukan,sessun vatsa on kuralla,koiralla on masis, mitä teen?ym......

Uroksen kastroinnin jälkeinen lirauttelu/tiputtelu

ViestiKirjoittaja ridex » 26 Touko 2013, 14:34

Meidän kohta kolmevuotias keskikokoinen villakoirapoika kastroitiin 8.5.2013 eturauhasvaivojen takia. Silloin oli pissaillut alleen öisin joka yö kunnon lätäkön, joi paljon ja halusi usein ulos. Eturauhanen oli siis tulehtunut ja sai siihen peräti 21 päivän antibioottikuurin (Xeden vet). Samalla reissulla todettiin myös uusiutunut virtsatietulehdus (virtsassa kohonnut ph, runsaasti tulehdussoluja, epiteelisoluja, punasoluja sekä erittäin paljon siittiöitä). Parin päivän kuluttua leikkauksesta huomattiin, että koiralta tippuu pissaa, kun haukkuu, nousee ylös makuulta, innostuu jne. Pissaa tulee muutama tippa kerralla, mutta melko usein, vaikka ollaan käytetty koiraa paljon useammin ulkona. Ennen sairautta pärjäsi hyvin kolmella lenkillä päivässä, nykyään käy ulkona vähintään 6-8 krt päivässä. Ensin ajattelin, että tiputtelu voi johtua tulehduksista, mutta nyt kuuri on jo melkein loppu (4 tbl jäljellä) ja tiputtelu jatkuu. Onko toiveita, että se vielä saattaisi loppua, vai onko tämä nyt loppuiän vaiva ja onko sille jotain tehtävissä? Mennään 3.6. lääkäriin jälkitarkastukseen, puhun kyllä sitten asiasta siellä, mutta olis kiva kuulla kokemuksia ennen sitäkin.
ridex
 
Viestit: 1
Liittynyt: 25 Touko 2013, 18:43

Re: Uroksen kastroinnin jälkeinen lirauttelu/tiputtelu

ViestiKirjoittaja ulpuirmeli » 21 Helmi 2014, 15:46

hei!tulin pitkästä aikaa sivulle kysyäkseni kastroinnista johtuvaa pissankarkailua ja huomasin kysymyksesi.meillä kävi näin kahdelle koiralle, eri lääkärit kastroivat.olen miettinyt paljon sitä ,että johtuuko se jotenkin lekurin virheestä?tilastojen mukaan yksi kolmesta uroksesta saa tämän vaivan.harmittaa tosi paljon,sairauksien vuoksi oli pakko kastroida.kallista myrkkyä syötettävä loppuikä,vaipan voi tietty laittaa.kun kävit lääkärillä mitä hän sanoi?tietääkö kukaan mitään luontaisvaihtoehtoa tuohon karkailuun?välillä näyttää siltä että kolmaskin tiputtelisi,ottaa niin päähän.meillä 90-luvulla steriloitiin narttu,sama juttu.
ulpuirmeli
 
Viestit: 2
Liittynyt: 13 Elo 2009, 21:44


Paluu Tunteiden turnajaiset+Koiran koipea kivistää

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa