Motivointiseminaari 28.11. Homeetta/Kouvola

Tälle palstalle voit laittaa kysymyksiä Agilitystä.

Valvoja: Peetsa

Motivointiseminaari 28.11. Homeetta/Kouvola

ViestiKirjoittaja LIKKA » 17 Loka 2010, 08:45

Seminaari koiran motivoinnista ja leikkimisestä 28.11.2010

Tervetuloa Homeetan järjestämään ja Piilonkiertäjät ry:n toteuttamaan seminaariin 28.11.2010. Seminaarin aihe on koiran motivointi ja koiran kanssa leikkiminen. Paikkana on Homeetan koiraurheiluhalli MAreena, Jyrääntie 55 A, Valkeala. Lisää tietoa paikasta: http://www.homeetta.net .
Seminaari on tarkoitettu kaikille harrastajille koiran rotuun ja lajiin katsomatta!
Kouluttajina toimivat pitkänlinjan koiraharrastajat Sari Niiranen ja Heli Salminen, jotka ovat menestyneet palveluskoiralajeissa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.
Kuunteluoppilaita mahtuu vielä muutama. Eri rotuja on tähän mennessä ilmoittautunut 23! Koirapaikat täynnä.
Koirakon hinta on 40 € (saman perheen toinen koira 35 €) ja kuunteluoppilaiden 30 € (saman perheen toinen jäsen 25 €), molempia rajoitettu määrä. Koirakot seulotaan osallistumistietojen perusteella, jolloin koirat ovat mahdollisimman monenlaisia. Kuunteluoppilaat ilmoittautumis-järjestyksessä. Ilmoittautumiset etukäteen sähköpostitse. Osallistujakaavake sekä koirakoille että kuunteluoppilaille löytyy tämän viestin lopusta, josta sen voi kopioida, täyttää ja lähettää sähköpostiin: maria.seppanen_@_homeetta.net TAI maria.seppanen_@_kouvolalainen.com (poista alaviivat)
Ilmoittautuminen päättyy 13.11. Saadusta paikasta ilmoitetaan koiran ohjaajalle sähköpostilla 16.11, jonka jälkeen maksun eräpäivä on 19.11. Maksu tilille KSOP 575001-20169363.
Mikäli koirakkoa ei valita osallistuvien koirakoiden joukkoon, ohjaaja saa automaattisesti kuunteluoppilaan paikan. Peruutukset ilman maksusitoumusta 19.11. mennessä. Varalla olevat oppilaat otetaan peruutuspaikalle.
Seminaari kestää koko päivän. Paikalla on kanttiini ja varustemyyntiä: http://www.dog-cat.fi ja http://www.homeetta.net (narulelut ja nahkahihnat).
Tiedustelut: Maria Seppänen / Homeetta 0400 719 147
Tervetuloa!
Ilmoittautumiskaavake
Sekä kuunteluoppilaiden- että koiran kanssa osallistuvien on ilmoitettava yhteystiedot kyseisellä kaavakkeella. Huomioithan maksujen eräpäivät 19.11. Palauttamalla kaavakkeen ilmoittaudut sitovasti.
Kuunteluoppilaan nimi:
Puh.nro:
Sähköpostios.:
Koiran ohjaajan nimi:
Koiran nimi:
Rotu ja ikä:
Harrastukset:
"Ihminen on järjen vanki"
LIKKA
 
Viestit: 3143
Liittynyt: 14 Touko 2005, 21:58
Paikkakunta: Rautatieristeyskaupunki

Paluu Agility

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron