todella suuri mysteeri koirasta.

Tänne kaikki kysymykset ja jutut missä ei käsitellä jotain tiettyä ongelmaa.
Mä en kestä tätä rakkia,naapurit vihaa mun koiraa,lenkillä tuli ääliö omistaja vastaan,miten koulutan mieheni ja sukulaiset ym....
Onko koirani sairas,koirani söi sukan,sessun vatsa on kuralla,koiralla on masis, mitä teen?ym......

todella suuri mysteeri koirasta.

ViestiKirjoittaja djtimse » 27 Huhti 2013, 10:21

Eli meidän vanhempi koira rupesi varomaan oikeaa takajalkaa ja häntä ei enään heilunut..sitten se rupesi jo kävelemään niin, että sen oikean takatassun varpaat taittui alle astuessa.vietiin koira lääkäriin ja siellä kuvattiin selkä ranka ja siellä oli selkärangan takaosassa joku mysteeri jonka sanoivat olevan kasvain tai tulehdus. No meille annettiin antibiootti, tulehduskipulääke ja TRAMAL 50MG lääke. tähän asti koira siis pystyi kävelemään kolmella tassulla ongelmitta.

tultiin lääkäristä kotiin ja annettiin kaikista lääkkeistä yksi tabletti ja koira meni nukkumaan, mutta ruoalle herätessä oli jo ylös nouseminen vaikeampaa ja käveleminen ylipäänsäkkin. koira sai hetken levätä ennen pissalle lähtöä, mutta nyt takajalat sekosivat jo aika pahasti, annoin koiran lepäillä pissaamisen jälkeen hetken ja ohjeen mukaan annoin taas tuon TRAMALIN koiralle. Sitten silittelin siinä rauhassa koiraa ja ekana oli aivan rauhallinen, mutta sitten alkoi hirveä murina ja meinasi käteen käydä kiinni ja taas rauhoittui. sitten se haukkui ja piti metakkaa noin 30min yhtäsoittoo ja silloin ajattelin, että on kivusta mutta tämä taisikin johtua tuosta myrkystä nimeltä TRAMAL koska se laittaa koiran aivan sekaisin. Kokeilin noin 30-60min päästä uudestaan josko pääsisi paremmin ylös, niin pääsi kyllä ylös, mutta kävelystä ei tahtonut tulla yhtään mitään kun takajalat sekosivat koko ajan. Sitten soitin klinikalle missä koiraa käytettiin, että voiko tuo TRAMALI vaikuttaa koiraan noin, että menettää toisenkin takatassun kontrollin ja vastaus oli että: "JOS ETUTASSUT PELAA NIIN EI SE LÄÄKE KÄVELYKYKYYN VAIKUTA" sitten kysyin vielä, että onko mitään tehtävissä vai onko takapää halvaantunut kokonaan, niin vastaus oli: "EI OLE ENÄÄ MUUTA TEHTÄVISSÄ KUIN PIIKKI". No me siinä sitten koiralle aika varattiin seuraavaksi aamuksi klo.9.00 ja annettiin vielä 22.00, 3.00 ja 7.00 TRAMILIA lääkärin määräyksestä.

mutta kun lähdettiin kohti klinikkaa noin klo 8.35 niin koira käveli aivan sulavasti autolle ja hyppäsi jopa nuo 2 rappusta alas eikä edes horjahtanut ja meinasi vielä auton takaosaankin hypätä itse..siinä vaiheessa rupesi taas mietityttämään, mutta klinikalle päästyä koira taas hoiperteli ja sekosi jaloistaan.

näinpä siihen sitten piikki laitettiin.

sitten rupesin tutkimaan tuon TRAMALIN vaikutuksia niin kyllä se todellakin voi sekoittaa niin, että ei pysty kunnolla kävelemään, koska tiedän yhden ihmisenkin joka on joutunut ottamaan noita valtaviin selkäkipuihin, niin silläkin tuli aivan sellainen olo kuin olisi kännissä, niin kuinka se sitten koiraan vaikuttaa ja kuinka pelokkaaksi se koiran saakaan, kun itse ei ymmärrä yhtään mitä tapahtuu.

eli veimme koiran mitä todennäköisemmin piikille koska uskoimme eläinlääkäriä kun väitti kirkkain silmin ettei lääke vaikuta niin..mutta jos olisi halvaantunut takapäästä niin ei se olisi pystynyt, enään normaalisti kävelemään lähtiessä.

Kaikki varmaan ymmärtää että aivan suoraan sanottuna VI.....A. Koska edelleen olisi se mahdollisuus, että se olisi ollut vain tulehdus ja koiramme olisi vieläkin kotona. Tuntui että eläinlääkäriä ei hirveästi kiinnostanut katsoa vielä ennen piikkiä ja sen toiminta oli muutenkin todella huonoa.

Kun vaan pysytyisi todistamaan, että lopettivat meidän koiran turhaan ainakin sillä hetkellä , koska se lääke sen hetkellisen romahduksen aiheutti.
djtimse
 
Viestit: 4
Liittynyt: 26 Huhti 2013, 17:11

Re: todella suuri mysteeri koirasta.

ViestiKirjoittaja djtimse » 27 Huhti 2013, 10:27

ja koira oli 8.5 vuotias sekaroitunen ja oli aivan ilmetty sakemanni.

painoa oli noin 40kg
djtimse
 
Viestit: 4
Liittynyt: 26 Huhti 2013, 17:11

Re: todella suuri mysteeri koirasta.

ViestiKirjoittaja LIKKA » 02 Touko 2013, 07:45

Meillä meni vanhalta mäyräkoiralta kerran jalat alta ja se laahasi niitä molempia. Ja kuinkas ollakaan, sillä oli paha pissatulehdus joka aiheutti oireet. "Halvaus"(tai kiputila mikä lienee) parani täysn muutamassa päivässä antibiootilla.

Seuraavan koiran lanne kiertyi liukkaalla laiturilla juostessa, josta seurasi takapän halvaantuminen---> viikon liikkumattomuus+kipulääkekuuri---> röntgen--> rappeuma rangassa, olisi pitänyt kuvata ja lopettaa koira aikaisemmin mutta tein kuten lääkäri sanoi. Varmaan koiralla oli välilevytyräkin, mutta se ei näy röntgenissä. Röntgenin perusteella voi sulkea osan vioista pois, muttei suinkaan kaikkea.
"Ihminen on järjen vanki"
LIKKA
 
Viestit: 3143
Liittynyt: 14 Touko 2005, 21:58
Paikkakunta: Rautatieristeyskaupunki

Re: todella suuri mysteeri koirasta.

ViestiKirjoittaja Pyrde » 03 Touko 2013, 20:07

Varmaan myöhäistä jo, mutta vaikka muillekin muistutuksena, että koirankin voi lähettää Eviraan ruumiinavaukseen.
Pyrde
 
Viestit: 60
Liittynyt: 17 Touko 2012, 11:01

Re: todella suuri mysteeri koirasta.

ViestiKirjoittaja djtimse » 04 Touko 2013, 15:18

kyllä aivan suoraan sanottuna vituttaa koska vaimo kysyi eläinlääkäriltä, että voiko olla pissatulehdus niin sanoi vaan ettei voi olla mahdollista..no myöhäistä se enään on miettiä tuota, mutta pistäähän se harmittamaan. Tietää ainakin, että sinne ei viedä meidän toista vanhaa koiraa ikänä eikä uusinta tulokasta 7 1/2 viikkoista rockya.
djtimse
 
Viestit: 4
Liittynyt: 26 Huhti 2013, 17:11

Re: todella suuri mysteeri koirasta.

ViestiKirjoittaja djtimse » 04 Touko 2013, 15:19

tuosta selviää minkälainen hurmuri oli kyseessä :D

http://www.youtube.com/watch?v=HrKqbNdb1Rk
djtimse
 
Viestit: 4
Liittynyt: 26 Huhti 2013, 17:11

Re: todella suuri mysteeri koirasta.

ViestiKirjoittaja Kira » 05 Touko 2013, 12:40

djtimse kirjoitti:tuosta selviää minkälainen hurmuri oli kyseessä :D

http://www.youtube.com/watch?v=HrKqbNdb1Rk


Suloinen ja haikea video
Kira
 
Viestit: 359
Liittynyt: 06 Loka 2008, 16:56


Paluu Tunteiden turnajaiset+Koiran koipea kivistää

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa

cron