Koulutusmuodot

 

Tapakoulutus

Koira ja koiranomistaja osallistuvat koulutukseen yhdessä. Koulutus on yksilöllistä ja se keskittyy ainoastaan yhteen koiraan kerrallaan. Omistaja kouluttaa itse koiransa kouluttajan antamien ohjeiden mukaan. Koulutuskerran kesto on noin 45 minuuttia ja kertoja on kurssin pituudesta riippuen 1 - 2 viikossa. Käyntikertoja koiraa kohden tulee yleensä 3 - 10 kappaletta. Tarvittaessa koulutuksessa käytetään apuna koulun omia koiria. Niiden avulla järjestetään tilanteita, joissa koulutuksessa olevaa koiraa päästään opettamaan. Omistaja saa joka koulutuskerran jälkeen kotiläksyjä, jotka hänen on harjoiteltava seuraavaan käynti- kertaan mennessä. Tätä koulutusmuotoa käytetään korjattaessa tavallisimpia käyttäytymishäiriöitä, kuten aggressiivinen käyttäytyminen vieraita ihmisiä sekä koiria kohtaan, taluttimessa vetäminen ja karkailu.

Koira on täysihoidossa koirakoulussa 1 - 4 viikkoa, jonka aikana sille annetaan yksilöllistä koulutusta useita kertoja päivässä.

Pennun koulutus ja kasvatus

Pennun koulutus- ja kasvatuskurssilla perheelle opetetaan koiran hoitaminen sekä kerrotaan erilaisista ongelmatilanteista, joita saattaa syntyä pennun varttuessa aikuiseksi. Pennun kanssa käydään koirakoulussa ja kouluttaja tekee tarvittaessa myös kotikäyntejä. Suosittelemme että koiran kanssa eniten toimivat perheenjäsenet ovat mukana koulutuskäynneillä.

Agilitykoulutus

Annamme agilitykoulutusta yksityisellä kentällämme. Koulutus pitää sisällään ratavalmennusta sekä ohjaajan ja koiran välisen suhteen parantamisen.